Fotograf – ny hemsida

Jag älskar att göra loggor. Och att kombinera det med att skapa hemsidor är perfekt. Det är något jag gjort på senaste tiden och som jag är väldigt glad att jag började med. Nyligen blev Kawtar Chiblis hemsida helt färdig och jag kunde leverera inloggningsuppgifter och en uppdateringsmanual. Jätteroligt!

Kawtar Chibli är, precis som många av mina andra kunder, fotograf. Fokus på hemsidan är därför just foton. Designen har vi låtit vara stilren och enkel. Vi har också sett till att sidan är lättnavigerad och tydlig med snygga gallerier. Nedan syns en bild från förstasidan, ett av gallerierna samt prislistan.

Är du också intresserad av att beställa en hemsida? Kontakta mig här.


fotograf_hjälp_med_hemsidahjälp_med_hemsida_fotograf_gallerihjälp_med_hemsida_fotograf_priser

Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *