Sagt om skaparstudion

Jag är så glad att jag hittade Emelie och Skaparstudion! Det har varit så enkelt att arbeta tillsammans trots att vi inte ens har setts – Emelie har tagit till sig mig, mitt varumärke och feedback med insikt och känsla. Kommunikation är något jag värderar högt – Emelie har hört av sig löpande och alltid svarat snabbt.  Dessutom har tonen alltid varit lättsam och trevlig. Min logga mer än motsvarar mina förhoppningar och tankar om hur den skulle kunna ta för form. Jag är så glad och nöjd!!! Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Skaparstudion.” / Johanna, Queen Bee Trädgård- & konsulttjänster AB


Tusen tack för hjälpen med min logga. Även om jag känner att jag har varit lite velig och inte kunna bestämma mig så har du sagt att det är inga problem och visat upp ett annat alternativ och hela tiden sagt att det fixar jag. Det är service och servicekänsla för hela slanten. Det uppskattas. Så än än gång. TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN. /Michael Sonesson, Gobo Foto


Emelie har hjälpt mig att ta fram en logga som både passar mig och mitt företag. Emelie har verkligen lyckats få fram mig i loggan utan att jag har gett några större instruktioner i förväg. Att ha en logga som representerar mig så bra är viktigt för mig och jag är så glad att jag valde att anlita Emelie för detta! /Hanna, Neas Fotografi


Emelie jobbar oerhört snabbt från kontakt till färdig produkt. Hon är öppen och har en oerhört glad och förstående dialog mellan mig som kund och det jag vill få ut. Hon är oerhört bra på det hon gör, och det var ett rent nöje att ha med henne att göra. Jag kommer absolut anlita Emelie vid fler tillfällen, då allt rullade på felfritt och jag fick ett fint resultat. Jag är supernöjd! /Emelie Berglund Supportbild


citatJag är jätte nöjd med min logga! Den motsvarade precis mina förväntningar! Det var lätt att idéspåna med Emelie för hon förstod precis hur man menade och kom själv med bra förslag! Väl värt pengarna! /Emma Börjesson


citat

Jag hade en tydlig idé i huvudet vad jag ville ha när jag bad Emelie göra en logga åt mig. Hon jobbade snabbt och effektivt och lyssnade mycket till vad jag önskade få ut av loggan. Hon lyckades med konststycket att extrahera mina tankar och placera de i en och samma bild. Hennes flexibilitet och lyhördhet är absolut värt guld! Jag är jättenöjd och rekommenderar Varmt Emelie till dig som behöver hjälp att illustrera dina tankar! /Linda Rehlin