Design av logga

design-loggaEvelina Ljungdahl är en duktig fotograf som främst är inriktad på bröllop. Hon var sugen på en romantisk logga i ljusgrönt och pastellrosa och önskade min hjälp med designen. Efter att ha kikat på några av Evelinas bilder och läst igenom hennes önskemål kände jag att jag hade en tydlig bild av vad hon önskade, åtminstone vilken känsla hon ville åstadkomma.

Jag påbörjade arbetet med själva designen och kände ganska snart att jag hittat rätt. En stilren logga med en romantisk touch som ger en lite lyxig känsla.

Men när jag känner att jag hittat sådär rätt och verkligen älskar loggan själv så är det extra nervöst att visa den. Även om jag tycker att loggan borde passa in på önskemålen så kan jag aldrig vara säker. Roligt nog älskade Evelina loggan minst lika mycket som jag själv och den allra första responsen jag fick började med ”wow”. Då vet man att man har lyckats.

Efter några mindre justeringar for loggan iväg till sin nya ägare. Alltid lika roligt!

 

Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *