Ny logga – UF företag

ny-loggaIbland tänker jag att jag skulle ha startat ett företag redan på gymnasiet, ni vet när man fick chansen att starta ett UF-företag. Vilken kul och nyttig grej! Antar jag alltså, jag testade ju inte. Men någon som vet är Linn. Linn Fjellner, UF-företagare. Hon tog chansen. Och jag är övertygad om att det kommer gå utmärkt bra.

Linn kontaktade mig angående hjälp med logotyp och självklart ville jag hjälpa till. Hon hade en idé om att använda fjäll i loggan, vilket jag tyckte lät som en bra idé och spånade vidare på.

Till slut landade vi i en rund logga samt en avskalad version, i mjukt grått och lila.


Linn valde mitt paket 3 och fick därför med en grafisk manual samt både fjällen och fåglarna sparade som egna bilder. På så vis kan hon t.ex. använda fåglarna i hörnet på informationsbrevet eller fjällen på baksidan av visitkorten.

Här kan du läsa mer om de olika paketen.

Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *