PaketlösningarettInnehåll:
Logga
 
 
 

Värt att notera:
Du får dessutom loggan i ytterligare en färg, förslagsvis vit.

tvåInnehåll:
Logga i olika versioner
 
 

Värt att notera:
Ibland kan det vara bra att ha ett par olika versioner av sin logga, till exempel en originallogga och en mer avskalad version. Självklart får du båda versionerna i ytterligare en färg, förslagsvis vit.

treInnehåll:
Logga i olika versioner och grafisk manual
 

Värt att notera:
Med hjälp av en logga och en grafisk manual kommer du långt i profileringen av din verksamhet. En grafisk manual fungerar som en instruktionsbok specialanpassad för din marknadsföring vad gäller färger, typsnitt och grafiska element. Följer du den så ger du ett enhetligt och därmed mer professionellt intryck. I detta paket får du även logotypens olika grafiska element sparade som egna filer.

fyraInnehåll:
Logga i olika versioner, grafisk manual och annons
 

Värt att notera:
Här får du utöver en logotyp och en grafisk manual en färdig annons. Kanske vill du i samband med lanseringen av din nya logga gå ut med ett erbjudande. Du bestämmer vad annonsen ska innehålla och om den ska publiceras på webben eller i tryck. I detta paket, precis som i paket tre, får du de olika grafiska elementen i logotypen sparade som egna filer. Perfekt för dig som vill satsa ytterligare på att matcha allt ditt material. 

För prisuppgifter, beställning eller frågor, fyll i kontaktformuläret så återkommer jag snart.
Självklart kan du även köpa produkterna styckvis om du så önskar.

Jag erbjuder dessutom hjälp med visitkort, presentkort och annat webb- och tryckmaterial. Kontakta mig för mer information.
 

kontakt logotyper_2 webbotryck2

blad