Så går det till

STEG FÖR STEG1: Beskriv din verksamhet och
dina önskemål


2: Få förslag inom 3 veckor

3: När du är nöjd är loggan klar


GENUINT ENGAGEMANG OCH PERSONLIG KOMMUNIKATION

Jag arbetar för att min verksamhet ska kännas inspirerande och välkomnande. Jag ser alltid till att vara snabb att svara på mejl och jag är även öppen för att kontakt via Instagram för dig som föredrar det. När du lagt din beställning ser jag till att du får förslag inom tre veckor. Vissa perioder kan det dock bli något längre väntetid, men då meddelar jag dig redan vid beställning.

Mitt mål är att du som kund ska känna dig nöjd. Jag låter därför dig komma med kommentarer och åsikter under arbetets gång. Tillsammans kan vi bolla idéer och komma fram till den allra bästa lösningen för just din verksamhet.


paketlösningar_2kontakt